ASIAKASSIVUT

Kirjaudu sisään - Tilaukset - varaukset - Verkkokauppa

PT-Palvelut

225.001,198.00

Ennen ostamista Lue Sopimusehdot (ostamalla jonkun alla olevista tuotteista hyväksyt nämä sopimusehdot verkkokaupan maksu vaiheessa).

PT Asiakas Sarah kertoo:

Lähdin mukaan Saran PT valmennukseen koska halusin opetella tekemään liikkeet oikein + saada lisämotivaatiota treenaamiseen. Minulla oli ihan ok peruskunto, ja vähän kuntosalikokemusta, mutta halusin tietää miten tehdä liikkeet oikein ja helpotuta siihen että ei tarvitse itse miettiä mitä liikkeitä tekee jne. 

Tällä hetkellä tilanteeni on paljon parempi! Tiedän että osaan tehdä liikkeitä oikein ja minulla on taas motivaatiota treenata. Oli myös kiva saada selville et osasin enemmän kun olin ajatellut!

Pidin erityisesti Saran tyylistä valmentaa, että tehdään kunnolla mutta ei kuitenkaan liian vakavasti = just sopiva kombo minulle. 

Jos mietit mukaan lähtemistä niin; Mukaan vaan! Et tule katumaan. Suosittelen Saran PT valmennusta 100% ja se on joka sentin arvoinen. – Sarah

Kuvaus

Haluatko löytää liikunnan ilon, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tarvitsetko sparrausta ja avustusta treeneihin? Haluatko, että joku opastaa miten tehdä liikkeet oikeaoppisesti ja samalla motivoi sinua antamaan kaikkesi treeneissä? Anna minun auttaa, tehdään yhteisistä treeneistä viikon kohokohta! 

Treenataan yhdessä niin monta kertaa kun itse haluat tai aikataulusi puitteissa. Studio WS PT-paketit ovat eripituisia joten voit valita itsellesi sopivan kokonaisuuden. Treenit toteutetaan studiolla tai ulkona sään salliessa. Halutessasi voit myös varata treenit virtuaalisena esimerkiksi Zoomin tai muun alustan välityksellä.

Suunnittelen jokaisen treenin asiakkaan tason ja tavoitteiden mukaisesti. Treenit voidaan toteuttaa sekä omaa kehonpainoa käyttäen tai eri välineillä, niin kuin esimerkiksi kuminauhalla, kahvakuulalla tai tangolla. Kun treenataan ulkona voidaan hyödyntää luonnosta löytyviä välineitä, kuten penkkejä, portaita tai rekkejä.

PT-paketit:

  • 4X PT-paketti,  300€ (voimassa 2KK)
  • 8X PT-paketti, 560€ (voimassa 4KK)
  • 16X PT-paketti, 1040€ (voimassa 6KK)

Treenaa ystäväsi/puolisosi kanssa yhteishintaan 1.5x  normaalihinnasta (samalla treeniohjelmalla sekä aikataululla).

Lue Sopimusehdot (ostamalla jonkun yllä olevista tuotteista hyväksyt nämä sopimusehdot verkkokaupan maksu vaiheessa).

PT-lisäpalvelut:

  • Suositeltava ensitapaaminen ja kuntokartoitus 90 min: 79€ (sisältää InBody – kehonkoostumusmittauksen, kuntotestin, tavoitteiden läpikäynnin sekä ohjelman suunnittelun)
  • Kuntosaliohjelma/Kotitreeniohjelma 79€ (3KK ohjelma)

Lisätiedot

Treenipaketti

4X Treenipaketti,  300€ (voimassa 2KK), 8X Treenipaketti, 560€ (voimassa 4KK), 16X Treenipaketti, 1040€ (voimassa 6KK), 4X Pari-Treenipaketti, 225€/hlö (voimassa 2KK), 8X Pari-Treenipaketti, 420€/hlö (voimassa 4KK), 16X Pari-Treenipaketti, 780€/hlö (voimassa 6KK), Ei Treenipakettia, 0€

Lisäpalvelut 1

Treeniohjelma (kotitreeni/salitreeni) 79€, Ei Lisäpalveluja

Lisäpalvelut 2

Ensitapaaminen ja kuntokartoitus 79€, Ei Lisäpalveluja