OMAT SIVUT

Kirjaudu sisään - Tilaukset - varaukset - Verkkokauppa
Search
Close this search box.

Kangoo Jumps kengät

0.00

Tilaustuote

Valitse kengät painosi mukaan.

KJ XR3 – mallit soveltuvat aikuisille ja nuorille, joiden paino on 50-80 kg (alle 90 kiloisille KJ XR3 -mallit soveltuvat myös räätälöitynä kovilla pohjilla ja Pro 7/Pro 6-jousilla.

KJ Pro 7 – malli soveltuu sinulle, jos painosi on yli 90-95 kiloa.

KJ Power Shoe -mallit on tarkoitettu lapsille, joiden paino on 18-45 kg. Tämä malli ei sovellu aikuisille, vaikka paino olisi alle 50 kg (tällaisessa tapauksessa voit leikata KJ XR3 -mallista yhden jousinauhan sopeuttaaksesi ne painollesi).

Olethan rohkeasti yhteydessä kysymysten kanssa, niin kerromme lisää ja autamme sinua tekemään oikean kenkävalinnan.

Kenkien käyttö on käyttäjän omalla vastuulla ja sillä kyseessä on liikunta- ja harjoitusväline on suositeltavaa olla yhteydessä lisensoituun Kangoo Jumps ohjaajaan ennen harjoittelun aloittamista.

Kuluvilla ja vaihdettavilla osilla (kuoret, t-jouset ja lukot) ei ole takuuta. Niiden kuluminen riippuu monesta eri asiasta: käyttäjän painosta, voimasta, ryhdistä ja asennosta, sekä suoritettavasta liikkeestä. Kenkien natina on normaalia, sillä ne ovat tehty muovista ja metallista. Jos kuori hajoaa, suositellaan kummankin kengän kuoren vaihtamista samanaikaisesti. Kengissä on 3 kuukauden mittainen tehdastakuu valmitusvirheiden varalta.

HUOMIO! Kangoo Jumps Hyppykengät ovat tilaustuote. Otathan yhteyttä mikäli haluat hankkia omat hyppykengät. Tilauksen jälkeen ne pakataan ja toimitetaan mahdollisimman nopeasti.
Arvioitu toimitusaika on 2-4 päivää (mikäli tuote on saatavilla Suomesta heti). Jos olet kiinnostunut jostain mitä ei juuri nyt ole saatavilla, voit aina laittaa viestiä tai sähköpostia ja tiedustella koska tuotetta tulee varastoon.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ: Voit palauttaa kengät alkuperäisessä laatikossaan 14 päivän sisällä ostohetkestä mikäli niitä ei ole käytetty ulkona. Postikulut kuuluvat ostajalle sekä ostaessa että palautettaessa, paitsi jos todetaan, että palautus johtuu tehtaan virheestä.

Kysy lisää: