ASIAKASSIVUT

Kirjaudu sisään - Tilaukset - varaukset - Verkkokauppa

Sopimusehdot

Ryhmäliikunta

Kertamaksu sekä 10x kortit:

 • Varatut paikat on peruttava heti esteen ilmaantuessa, viimeistään kuitenkin kuusi (6) tuntia ennen tunnin alkua, jotta välttyy veloitukselta. Tunnin voi peruuttaa varausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse: info@studiows.fi. Myöhästyneestä tai perumattomasta ajasta veloitamme varaamasi palvelun mukaisen hinnan.
 • Asiakas treenaa ja/tai käyttää ryhmäliikuntatunteja omalla vastuullaan.
 • Studio ei ole vastuussa asiakkaiden tuomista arvoesineistä.
 • Sairaustapauksista ei hyvitetä jälkikäteen ryhmäliikuntamaksuja.
 • Kortit ovat henkilökohtaisia

Jäsenyys:

 • Varatut paikat on peruttava heti esteen ilmaantuessa, viimeistään kuitenkin kuusi (6) tuntia ennen tunnin alkua, jotta välttyy veloitukselta. Tunnin voi peruuttaa varausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse: info@studiows.fi. Myöhästyneestä tai perumattomasta ajasta veloitamme varaamasi palvelun mukaisen hinnan.
 • Asiakas treenaa ja/tai käyttää ryhmäliikuntatunteja omalla vastuullaan.
 • Studio ei ole vastuussa asiakkaiden tuomista arvoesineistä.
 • Sairaustapauksista ei hyvitetä jälkikäteen ryhmäliikuntamaksuja.
 • Jäsenyyden käyttämättä jättäminen ei oikeuta hyvityksiin, eikä sitä katsota irtisanoutumiseksi.
 • Mahdolliset hinnanmuutokset ilmoitetaan jäsenistölle kaksi (2) kuukautta ennen uuden hinnaston voimaantuloa, jonka jälkeen hinnankorotus astuu voimaan automaattisesti.
 • Jäsenyys on henkilökohtainen. 

PT-palvelut

PT-TREENIPAKETIT:

4X TREENIPAKETTI, 300€ (voimassa 2KK)

8X TREENIPAKETTI, 560€ (voimassa 4KK)

16X TREENIPAKETTI, 1040€ (voimassa 6KK)

4X PARITREENIPAKETTI, 225€/hlö (voimassa 2KK)

8X PARITREENIPAKETTI, 420€/hlö (voimassa 4KK)

16X PARITREENIPAKETTI, 780€/hlö (voimassa 6KK)

Ostamalla jonkun PT-Treenipaketin verkkokaupasta hyväksyt samalla seuraavat sopimusehdot:

SOPIMUSEHDOT

● Valmennuskerran peruuttaminen/siirtäminen tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen sovittua valmennuskertaa. Peruutus/Siirto, joka tehdään alle 24 tuntia valmennuskerrasta veloitetaan täysi hinta, ja kyseinen tapaamiskerta katsotaan käytetyksi. Yhden tapaamisen saa siirtää maksimissaan kerran uuteen ajankohtaan.
● Asiakas sitoutuu noudattamaan ennalta sovittuja tapaamisaikoja.
● Sopimus on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle
● Sopimus on sitova. Kaupalla on 14 päivän peruutusoikeus ostopäivästä. Käytetyt valmennuskerrat veloitetaan.
● Maksamatta jääneestä maksusta lähetetään Asiakkaalle maksumuistutus. Muistutusmaksu on 5 euroa. Toistuvan muistutuksen jälkeen Valmentaja siirtää laskun perintään perintätoimistolle, jolloin Asiakas vastaa sekä muistutus- että perintäkuluista.
● Valmennuskerrat ovat voimassa ostetun valmennuksen pituuden ajan.
● Mikäli Asiakas ei käytä palveluita sopimuskauden aikana, palvelut katsotaan vanhentuneiksi eikä niitä hyvitetä Asiakkaalle.
● Yhteydenpito Valmentajan kanssa tulee hoitaa sähköpostin kautta, jos ei muusta sovita.
● Valmentaja vastaa siitä, että aineisto ovat sopimuksen mukaiset: Valmentaja suunnittelee, valmistelee ja ohjaa Asiakasta sopimuksessa sovittujen raamien puitteissa.
● Valmentaja ei diagnosoi tai hoida sairautta.
● Asiakkaan tulee antaa valmentajalle riittävät tiedot tehtävän suorittamista varten ja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.
● Aikaansaadut tulokset ovat täysin riippuvaisia Asiakkaan omasta toiminnasta, sen säännöllisyydestä, jatkuvuudesta ja johdonmukaisuudesta.
● Asiakas ottaa täyden vastuun omasta toiminnastaan.
● Asiakas on velvollinen maksamaan itse mahdolliset toimeksiantoon liittyvät kulut, kuten matkakulut, pysäköintikulut, lounaskulut ja tilavuokrakulut, tarvittaessa myös valmentajan osalta.
●Aineiston, menetelmien ja koulutusmateriaalien tekijänoikeus kuuluu valmentajalle. Asiakkaalla ei ole oikeutta jakaa tai myydä valmentajan hänelle tuottamaa materiaalia eteenpäin.
● Valmentaja saa käyttää Asiakkaan valmentajalle toimittamia toimeksiantoon liittyviä palautteita ja/tai referenssejä tulevissa toimeksiannoissaan ja markkinointiaineistossaan, huomioiden tietojen luottamuksellisuuden.
● Kiistatilanteet tulee ensisijaisesti selvittää Valmentajan ja Asiakkaan neuvotteluilla.
● Asiakkaalla on oikeus purkaa valmennussopimus häntä koskevan poikkeuksellisen ja yllättävän tapahtuman, kuten vakavan sairauden tai vamman vuoksi. Asiakkaan tulee toimittaa lääkärintodistus tai muu virallinen todistus purkuperusteesta.
● Valmentajalla on oikeus purkaa sopimus, jos Asiakas olennaisesti rikkoo sopimusta, käyttäytyy epäasiallisesti tai toistuvasti jättää noudattamatta Valmentajan ohjeita.
● Valmentaja voi lähettää tuotteita ja palveluita koskevia tiedotteita ja suoramarkkinointipostia Asiakkaalle. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa suostumuksensa rajoittamisesta tai sen peruuttamisesta.

Pienryhmävalmennukset

Ostamalla jonkun Pienryhmävalmennuksen verkkokaupasta hyväksyt samalla seuraavat sopimusehdot:

SOPIMUSEHDOT

 • Asiakas sitoutuu noudattamaan ennalta sovittuja tapaamisaikoja.
 • Sopimus on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle
 • Jos asiakas on estynyt osallistumaan johonkin tapaamiseen, tätä tapaamista hyvitetään valinnaisella ryhmäliikuntatunnilla ryhmäliikunta-aikataulusta. Korvaavia kertoja voi käyttää max 5x/henkilö. Mikäli asiakas ei pääse ryhmäliikuntatunneille: tässä tapauksessa tapaaminen korvataan omatoimisella treenillä johon asiakas saa avukseen suljetun facebookryhmän johon valmentaja on tehnyt valmiiksi ohjattuja treenejä.
 • Sopimus on sitova. Kaupalla on 14 päivän peruutusoikeus ostopäivästä. Käytetyt valmennuskerrat veloitetaan.
 • Maksamatta jääneestä maksusta lähetetään Asiakkaalle maksumuistutus. Muistutusmaksu on 5 euroa. Toistuvan muistutuksen jälkeen Valmentaja siirtää laskun perintään perintätoimistolle, jolloin Asiakas vastaa sekä muistutus- että perintäkuluista.
 • Valmennuskerrat ovat voimassa ostetun valmennuksen pituuden ajan. Mikäli Asiakas ei käytä palveluita sopimuskauden aikana, palvelut katsotaan vanhentuneiksi eikä niitä hyvitetä Asiakkaalle.
 • Yhteydenpito Valmentajan kanssa tulee hoitaa sähköpostin kautta, jos ei muusta sovita.
 • Valmentaja vastaa siitä, että aineistot ovat sopimuksen mukaiset ja suunnittelee, valmistelee ja ohjaa Asiakasta sopimuksessa sovitun puitteissa.
 • Valmentaja ei diagnosoi eikä hoida sairautta.
 • Asiakkaan tulee antaa valmentajalle riittävät tiedot tehtävän suorittamista varten ja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.
 • Aikaansaadut tulokset riippuvat Asiakkaan omasta toiminnasta, sen säännöllisyydestä, jatkuvuudesta ja johdonmukaisuudesta.
 • Asiakas vastaa omasta toiminnastaan.
 • Asiakas on velvollinen maksamaan itse mahdolliset toimeksiantoon liittyvät kulut, kuten matkakulut, pysäköintikulut, lounaskulut ja tilavuokrakulut, myös valmentajan osalta.
 • Aineiston, menetelmien ja koulutusmateriaalien tekijänoikeus kuuluu valmentajalle. Asiakkaalla ei ole oikeutta jakaa tai myydä valmentajan hänelle tuottamaa materiaalia eteenpäin.
 • Valmentaja saa käyttää Asiakkaan valmentajalle toimittamia toimeksiantoon liittyviä palautteita ja/ tai referenssejä tulevissa toimeksiannoissaan ja markkinointiaineistossaan, huomioiden tietojen luottamuksellisuuden.
 • Kiistatilanteet tulee ensisijaisesti selvittää Valmentajan ja Asiakkaan neuvotteluilla.
 • Asiakkaalla on oikeus purkaa valmennussopimus häntä koskevan poikkeuksellisen ja yllättävän tapahtuman, kuten vakavan sairauden tai vamman vuoksi. Asiakkaan tulee toimittaa lääkärintodistus tai muu virallinen todistus purkuperusteesta.
 • Valmentajalla on oikeus purkaa sopimus, jos Asiakas olennaisesti rikkoo sopimusta, käyttäytyy epäasiallisesti tai toistuvasti jättää noudattamatta Valmentajan ohjeita.
 • Valmentaja voi lähettää tuotteita ja palveluita koskevia tiedotteita ja suoramarkkinointipostia Asiakkaalle. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa suostumuksensa rajoittamisesta tai sen peruuttamisesta.

Hyvinvointivalmennus (EHHV)

Ostamalla Hyvinvointivalmennuksen verkkokaupasta hyväksyt samalla seuraavat sopimusehdot:

Mitä voit odottaa meiltä:
● Viikottaiset toimintasuunnitelmat, jotka ovat sinun etusi mukaisia, perustuvat vuosien yrityksen ja erehdyksen perusteella opittuihin menetelmiin.
● Pääsy valmennusmateriaaleihin, jotka sisältää videokoulutuksia hyödyllisillä tiedoilla, jotka auttavat sinua etenemään.
● Etätreenipaketti joka sisältää yli 50 ohjattua treeniä
● Rajaton viestituki arkipäivisin suoraan valmentajaltasi.
● Tuki, rehellisyys, läpinäkyvyys ja empatia: olemme täällä sinua varten, mitä vain tarvitset.
● Viikottainen henkilökohtainen keskustelu, jotta saat tarvittavan tuen etenemiseen
● Saavumme ajoissa puheluihin.
● Valmentaja saa käyttää Asiakkaan valmentajalle toimittamia toimeksiantoon liittyviä palautteita ja/tai referenssejä tulevissa toimeksiannoissaan ja markkinointimateriaaleissaan, huomioiden tietojen luottamuksellisuuden.
● Valmentaja ei diagnosoi eikä hoida sairautta.
● Valmentaja voi lähettää tuotteita ja palveluitaan koskevia tiedotteita ja suoramarkkinointipostia Asiakkaalle. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa suostumuksensa rajoittamisesta tai sen peruuttamisesta.
● Valmentaja vastaa siitä, että aineistot ovat sopimuksen mukaiset ja suunnittelee, valmistelee ja ohjaa Asiakasta sopimuksessa sovitun puitteissa.

Mitä odotamme sinulta:
● Asiakas sitoutuu noudattamaan ennalta sovittuja tapaamisaikoja ja tulee ajoissa puheluihin.
● AVOIN VIESTINTÄ kanssamme. Jos jokin ei toimi, kerro meille välittömästi. Jos jokin on vialla, sano se. Viestintä on avain menestykseesi!
● Asiakas täyttää joka viikko “Check-In-Form”-lomakkeen, joka mahdollistaa meiltä parhaan mahdollisen tuen ja sparrauksen eteenpäin
● Asiakas sitoutuu maksamaan valmennuksen hinnan ja suorittaa maksut ajoissa.
● Yhteydenpito Valmentajan kanssa tulee hoitaa MyCoach-apin kautta, jos ei muusta sovita.
● Aikaansaadut tulokset riippuvat Asiakkaan omasta toiminnasta, sen säännöllisyydestä, jatkuvuudesta ja johdonmukaisuudesta. Asiakas vastaa omasta toiminnastaan.
● Asiakkaan tulee antaa valmentajalle riittävät tiedot tehtävän suorittamista varten ja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Yleiset sopimusehdot:
● Sopimus on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle
● Sopimus on sitova. Kaupalla on 14 päivän peruutusoikeus ostopäivästä.
● Maksamatta jääneestä maksusta lähetetään Asiakkaalle maksumuistutus. Maksumuistutus on 5 euroa. Toistuvan muistutuksen jälkeen Valmentaja siirtää laskun perintään perintätoimistolle, jolloin Asiakas vastaa sekä muistutusettä perintäkuluista.
● Valmennuskerrat ovat voimassa ostetun valmennuksen pituuden ajan. Mikäli Asiakas ei käytä palveluita sopimuskauden aikana, palvelut katsotaan vanhentuneiksi eikä niitä hyvitetä Asiakkaalle.
● Aineiston, menetelmien ja koulutusmateriaalien tekijänoikeus kuuluu valmentajalle. Asiakkaalla ei ole oikeutta jakaa tai myydä valmentajan hänelle tuottamaa materiaalia eteenpäin.
● Kiistatilanteet tulee ensisijaisesti selvittää Valmentajan ja Asiakkaan neuvotteluilla.
● Asiakkaalla on oikeus purkaa valmennussopimus häntä koskevan poikkeuksellisen ja yllättävän tapahtuman, kuten vakavan sairauden tai pysyvän vamman.
● Asiakkaan tulee toimittaa lääkärintodistus, tai muu virallinen todistus purkuperusteesta.
● Valmentajalla on oikeus purkaa sopimus, jos Asiakas olennaisesti rikkoo sopimusta, käyttäytyy epäasiallisesti tai toistuvasti jättää noudattamatta Valmentajan ohjeita.
● Asiakas hyväksyy tämän Valmennussopimuksen ja sitoutuu noudattamaan edellä kirjattuja ehtoja

Alkeiskurssit / Workshopit / Tanssikurssit

Varaus- ja peruutusehdot: 

Kurssin/Workshopin osto verkkokaupasta toimii ilmoittautumisena. Ilmoittautuminen on sitova.
Minimi osallistujamäärä kurssille on _ henkilöä ja maksimi osallistujamäärä on _ henkilöä. Varatut paikat on peruttava heti esteen ilmaantuessa, viimeistään kuitenkin kolme (3) päivää (72h) ennen kurssin alkua, jotta välttyy veloitukselta. Kurssille osallistumisen voi peruuttaa vain sähköpostitse: info@studiows.fi. Myöhästyneestä tai perumattomasta ajasta veloitamme varaamasi palvelun mukaisen hinnan.

 

STUDIO WS VUOKRAUS

 • Tilan vuokrauksen voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen suunniteltua ajankohtaa. Perumiset tämän jälkeen laskutetaan täysimääräisinä.
 • Tilassa olevien välineiden käyttö (paitsi KJ Hyppykengät) sisältyy vuokrahintaan.
 • Tilan vuokraaja vastaa siitä, että tila jää käytön jälkeen siistiin kuntoon.
 • Tilan luovuttaminen kolmannen osapuolen käyttöön, on kiellettyä, ellei erikseen toisin sovita.
 • Studio WS ei vastaa tilassa tapahtuvista henkilö-tai esinevahingoista, vaan jokainen tilan vuokraaja vastaa oman toiminnan vakuuttamisesta.